Overnachten in B&B Onderzeil op Schiermonnikoog

Twijfelt u nog over een Nederlands eiland? Kies voor een bed & breakfast op Schiermonnikoog! Wij vertellen graag waarom.

Omgeving Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is het kleinst bewoonde Friese Waddeneiland, autoluw en geliefd vanwege de rust en ruimte. Het eiland Schiermonnikoog behoort tot één van de twintig Nationale Parken van Nederland en beschikt over de helft van de Nederlandse flora en staat bekend als vogeleiland. Samen met de prachtige duinen, het breedste strand van Europa, de heerlijk geurende bossen, het uitgestrekte wad en de polder is Schiermonnikoog uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en als herstellende vakantiebestemming. U komt helemaal tot rust in B&B Onderzeil in het centrum van Schiermonnikoog.

Activiteiten op Schiermonnikoog

Schiermonnikoog beschikt over 30 kilometer aan fietspaden die voornamelijk bestaan uit schelpenpaden en zijn aangelegd door de bossen, de polder, de duinen en langs de wadkant. Naast fietsen en genieten van de natuur zijn er ook volop andere activiteiten te beleven op Schiermonnikoog. Tegenover ons bed & breakfast zit VVV Schiermonnikoog waar u alle informatie vindt die u nodig heeft.

Boottochten rond Schiermonnikoog

Rond Schiermonnikoog zijn verschillende boottochten te maken zoals zeehondentochten, eilandhoppen en zelfs een tocht met een snelle reddingsboot langs de zandplaten!

Excursies op Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog zijn diverse excursies te beleven zoals natuurexcursies, cultuur-historische excursies, huifkartochten, jutters excursie en nog veel meer! Hierdoor is er voor zowel jong als oud en zelfs grotere groepen van alles te ervaren.

Kunst & Cultuur op Schiermonnikoog

Voor de kunst en cultuurliefhebber biedt Schiermonnikoog verschillende exposities aan. Zo is er een bibliotheek, zijn er galerieën, ateliers en meer. Het eiland beschikt ook over musea. In het bezoekerscentrum is informatie te vinden over de planten en dieren op Schiermonnikoog. Het bunkermuseum Schlei neemt bezoekers mee terug in de tijd en in het Schelpenmuseum Paal 14 vindt u spectaculaire strandvondsten.   

Sportief

Voor een klein eiland beschikt Schiermonnikoog over zeer veel activiteiten of het nou zomer of winter is. Een aantal van deze activiteiten zijn: strandzeilen, powerkiten, blokarten, strandgolf, tennis, schaatsen, yoga en een bezoek aan het zwembad.

Bezienswaardigheden

Naast de vele activiteiten is er op Schiermonnikoog ook van alles te zien. Een aantal bezienswaardigheden voor tijdens uw verblijf zijn de vuurtoren, walviskaak, bunker Wassermann, de eendenkooi en vogelkijkhut Westerplan.

Ontspanning op Schiermonnikoog

Bij Onder Zeil overnacht u in het centrum van Schiermonnikoog vlak bij de fietsenverhuur, heerlijk eten en ontspanning op de diverse terrassen. De ideale Bed & Breakfast locatie met een nautische twist. Iedere kamer heeft een nautische sfeer en beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel, een koffieapparaat en waterkoker. Zo kunt u in de ochtend heerlijk wakker worden en genieten van uw verblijf op Schiermonnikoog

Boek Overnachten in B&B Onderzeil op Schiermonnikoog