B&B Schiermonnikoog

Bij B en B ‘Onder Zeil’ kunt u genieten van een verblijf op het prachtige eiland Schiermonnikoog. Doordat er geen auto’s toegestaan zijn op het eiland, is Schiermonnikoog een ideale uitvalbasis om te wandelen en te fietsen. U kunt er heerlijk uitwaaien op het strand of tot rust komen in de bossen en duinen.

B&B op Schiermonnikoog

B&B op Schiermonnikoog boeken? Overnacht dan bij Onder Zeil op Schiermonnikoog. De kamers in ons Bed en Breakfast hebben een nautische sfeer en hebben een eigen badkamer, op de kamer staat een koffieapparaat en waterkoker. Onze B en B is gelegen in het centrum van Schiermonnikoog, waardoor fietsenverhuurders, winkels, restaurants en gezellige terassen om de hoek zitten. 

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is één van de Waddeneilanden. Het eiland is één groot natuurgebied en is aangewezen als Nationaal Park. Schiermonnikoog heeft prachtige bossen en duinen. Daarnaast vindt u naast zee bijzondere stukken eiland met begroeiing van unieke planten. Het eiland telt wel meer dan honderdduizenden vogels en heeft het breedste strand van Europa! Het eiland heeft dus heel wat te bieden, ondanks dat Schiermonnikoog het kleinste eiland is van de Waddeneilanden.

Overnachten op Schiermonnikoog

Overnachten op Schiermonnikoog in hartje centrum. Er is slechts één dorp op Schiermonnikoog, ook met de naam Schiermonnikoog. In dit dorp kunt u gemakkelijk fietsen huren, heerlijk uit eten en ontspannen op de diverse terrasjes. Daarnaast kunt u gemakkelijk vanaf het dorp het eiland verkennen. Doe dit door te wandelen of verken juist Schiermonnikoog op de fiets. Breng hierbij een bezoek aan De Balg, een enorme zandbank waar regelmatig zeehonden te vinden zijn. Of ga naar de top van het eiland en geniet van het prachtige uitzicht over de Waddenzee met in de verte de kusten van Friesland en Groningen.

Slapen op Schiermonnikoog

Slapen op Schiermonnikoog is heerlijk rustgevend. U wordt rustig wakker waarbij u de vogels hoort fluiten. U waant zich in een andere wereld door de prachtige natuur, de brede stranden en bijzondere duinen. ’s Avonds kunt u genieten in het bruisende centrum op Schiermonnikoog waar heerlijk kan worden gegeten bij de verschillende restaurants. Op zoek naar een uitgaansgelegenheid? Discotheek Toxbar is de plek om volledig uit uw dak te gaan. 

Een verblijf op Schiermonnikoog in het kort:

  • Slapen in mooie kamers
  • Genieten van prachtige natuur
  • Rustgevend verblijf
  • Uitwaaien op het breedste strand van Europa
  • Tot rust komen in bossen en duinen
  • Zeehonden bekijken
  • Ontspannen op diverse terrassen
  • Gelegenheid voor wandel- en fietstochten

Activiteiten op Schiermonnikoog

Er is altijd genoeg te doen op het eiland. Naast wandelen en fietsen door de prachtige natuur, biedt Schiermonnikoog nog veel meer. Maak bijvoorbeeld met de boot een zeehondentocht, ga eilandhoppen of maak een zandplaatexcursie. Bezoek daarnaast één van de musea van Schiermonnikoog zoals het Bunkermuseum, het bezoekerscentrum of het Schelpenmuseum. Bent u op zoek naar een sportieve ervaring? Ga dan strandzeilen, vliegeren of buggy rijden over de brede stranden van Schiermonnikoog. Voor meer informatie kunt u even langs bij de VVV, schuin tegenover Onder Zeil.