Kamer

Deze kamer van onze Bed & Breakfast op Schiermonnikoog ligt op de begane grond aan de achterzijde van het pand en heeft toegang tot de besloten tuin. Dit is in principe een éénpersoonskamer, maar kan tegen een kleine meerprijs (€ 17,50) geboekt worden voor 2 personen. Wanneer u aangeeft bij de reservering dat u met 2 personen komt, houden we daar rekening mee voor het ontbijt. We vragen u aan te geven of u een hond meeneemt. De kosten voor het verblijf van de hond bedragen € 5,00 per nacht. 

Reserveren en boeken: u kunt in de kalender bij iedere kamer een aankomst- en vertrekdatumkiezen, u ziet dan meteen een totaalbedrag. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw reserveringsaanvraag. Wij checken of de gereserveerde data inderdaad vrij zijn, daarna ontvangt u een bevestiging van uw reservering en een factuur. Hiervan dient u 50% vooruit te betalen en de rest bij aankomst.

Reserveren kan voor minimaal twee overnachtingen. Op aanvraag en bij hoge uitzondering kunt u één overnachting boeken, u betaald dan een toeslag van € 30,00 bovenop de kamerprijs.