Kamer

Deze kamer van onze Bed & Breakfast op Schiermonnikoog ligt op de begane grond aan de achterzijde van het pand en heeft toegang tot de besloten tuin. Dit is in principe een éénpersoonskamer, maar kan tegen een kleine meerprijs (€ 17,50) geboekt worden voor 2 personen. U slaapt dan samen op een bed van 1.40 m breed. Wanneer u aangeeft bij de reservering dat u met 2 personen komt, houden we daar rekening mee voor het ontbijt. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. We vragen u aan te geven of u een hond meeneemt. De kosten voor het verblijf van de hond bedragen € 5,00 per nacht. 

Reserveren en boeken: u kunt in de kalender bij iedere kamer een aankomst- en vertrekdatum kiezen, u ziet dan meteen een totaalbedrag. Wij checken of de gereserveerde data inderdaad vrij zijn, daarna ontvangt u een bevestiging van uw reservering en een factuur. Hiervan dient u 50% vooruit te betalen en de rest bij uitchecken.

Reserveren kan voor minimaal twee overnachtingen. Op aanvraag en bij hoge uitzondering kunt u één overnachting boeken, u betaalt dan een toeslag van € 30,00 bovenop de kamerprijs.