Kamer

Deze kamer van onze Bed & Breakfast op Schiermonnikoog ligt op de verdieping en is heel geschikt als gezinskamer, omdat er een tweede slaapkamer is. Hier kunnen twee kinderen slapen. Maar de kamer is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen. Er is een gezamenlijke badkamer, die tussen de kamers ligt. De badkamer is ruimer uitgevallen dan op de plattegrond zichtbaar is. Het resultaat van voortschrijdend inzicht tijdens de verbouwing.

Het standaardtarief is gebaseerd op 2 personen. Wanneer u de extra slaapkamer gebruikt, betaalt u voor 1 persoon extra € 25,00 per overnachting bij, voor 2 personen extra betaalt u € 50,00 bij ongeacht of er een aanbieding geldt in die periode.

Wanneer u aangeeft bij de reservering dat u met 3 of 4 personen komt houden we daar natuurlijk ook rekening mee voor het ontbijt. We vragen u aan te geven of u een hond meeneemt. De kosten voor het verblijf van de hond bedragen € 4,50 per nacht.

Reserveren en boeken: u kunt in de kalender een aankomst- en vertrekdatumkiezen, u ziet dan meteen een totaalbedrag (tarief zonder gebruik van de tweede slaapkamer). U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw reserveringsaanvraag. Wij checken of de gereserveerde data inderdaad vrij zijn, daarna ontvangt u een bevestiging van uw reservering en een factuur. Hiervan dient u 50% vooruit te betalen en de rest bij aankomst.